30 Jun 2010 @ 10:24 e m 

Snap_2010.06.30 22.16.02_002

Härlig lampa för alla UFO-fans den här skulle absolut göra sig i mitt vardagsrum, så förbaskat läcker. Bara att tända och stoppa in ett avsnitt av Arkiv-X sen är stämningen fullkomlig. Lampan kan lysa lite olika, på hemsidan finns länk till en liten film som visar hur det ser ut.

Alien abduction lamp

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 30 Jun 2010 @ 10:24 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: , , ,
Categories: Inredning
 30 Jun 2010 @ 9:10 e m 

Snart är det val i detta landet och vem som kommer att ta hem spelet står skrivet i stjärnorna. Ett parti som jag gärna skulle se kliva in i riksdagen är Piratpartiet. Jag tror dock inte att det kommer att ske och det beror på att man nånstans glömt bort den lilla människan på gatan.

Piratpartiet har i mina ögon blivit något för en viss klick som kommunicerar på nätet, man hör bara elittyckarna som är väl insatta i integritetsfrågorna och som argumenterar väl och bra, men det krävs fortfarande att man kommer ner på gatunivå och kan förklara varför Piratpartiet är så viktigt. I min omgivning så sätter man likhetstecken mellan Piratebay, fildelning och Piratpartiet, övriga frågor har man ingen aning om.

Ta bara som exempel min hemstad Katrineholm, här startades Piratpartiet upp och jag anmälde intresse av att bli kommunledare och blev så, av tidsskäl så avsade jag mig den uppgiften senare eftersom jag inte kunde få ihop det hela. Efter mig så fanns ett par personer på posten och en del möten hölls där man träffades och fikade, sen dog det hela ut så där bara och idag hör man absolut ingenting om partiet här.

Jag kan förstå att det i alla städer inte kanske finns människor som har tiden eller kunskapen för att styra upp det hela på alla orter men jag känner det lite som att man helt struntar i orterna utanför storstäder och studentstäder.

Jag gillar verkligen Piratpartiet och vad dom står för men jag tror att debatten måste tas även utanför internet i större utsträckning för att man ska få människor att förstå det här med FRA, ACTA och alla andra viktiga integritetsfrågor som sysselsätter partiet, det är fortfarande ett väldigt luddigt område för många.

Jobbar man på att få igång partiet i fler kommuner eller har man lagt det på hyllan?

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 30 Jun 2010 @ 09:31 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: ,
Categories: Politik
 30 Jun 2010 @ 6:15 e m 

Snap_2010.06.30 18.10.28_013

Katrineholm har hela tre badplatser högt uppe på Smittskyddsinstitutets lista över badplatser med bra vattenkvalitet och temperatur, så ta en sväng och besök våra fina sjöar och plumsa runt lite.

Badplatsen

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 30 Jun 2010 @ 06:15 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: ,
Categories: Katrineholm
 30 Jun 2010 @ 5:08 e m 

Nigeria

Nigerias president har beslutat stänga av fotbollslandslaget från allt spel internationellt på grund av det dåliga resultatet i VM. Har aldrig tidigare hört att något annat land förutom Nord-Korea och Kina gjort något liknande. Jag undrar förstås vad den käre Lagerbäck tycker om det här, tror knappast han blir kvar eller?

Aftonbladet, Fotbollskanalen

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 30 Jun 2010 @ 05:15 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: , ,
Categories: Sport
 30 Jun 2010 @ 4:32 e m 

MC

Nä den är inte fejk det är en äkta motorcykel och vill du bli en av ägarna till dom fem som är till salu så får du hosta upp minst 35.000 dollar. Kika in på ebay och handla en vetja. mer om dessa lysande vrålåk finns på ebay.

ebay

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 30 Jun 2010 @ 04:32 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: ,
Categories: Design, Konst
 30 Jun 2010 @ 4:18 e m 

FP

Jag tänker inte sparka på just Folkpartiet även om jag tycker det är lite skönt nä jag bara undrar vad man tror att man vinner med alla dessa affischer som åker upp överallt i valtider?

Man lockar väl knappast några nya väljare eller? Inte heller kommer man åt soffliggarna men snart kanske man vill komma in i hus o hem och spika upp dom? Tror du sista minuten väljarna kan vara målgruppen? Ja vilka är målgruppen egentligen?

Nä jag vill helt enkelt inte ha alla dessa affischer som fular ner omgivningen, får man inte fram sitt budskap via media och dom sociala medierna så inte sjutton får man det via plakaten.

Aftonbladet

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 30 Jun 2010 @ 04:19 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
 30 Jun 2010 @ 1:59 e m 

OcksÃ¥ undrar en del varför man ska införa lämplighetsintyg för att fÃ¥ ha hund….

Snap_2010.06.30 13.55.34_007

Snap_2010.06.30 13.56.01_008

Snap_2010.06.30 13.56.34_009

Den här har vissa gemensamma drag med svärmor.

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 30 Jun 2010 @ 01:59 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: ,
Categories: Djur, Humor
 30 Jun 2010 @ 1:21 e m 

Kruka

Den här blomkrukan lär ingen av dina besökare missa, snacka om balansering. Finns hos Taylor Gifts och kostar 20 dollar. jag kan bara inte låta bli att älska såna här prylar, allt som är lite annorlunda och kul lyfter verkligen ett hem.

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 30 Jun 2010 @ 01:21 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: , ,
Categories: Design, Inredning
 30 Jun 2010 @ 12:36 e m 

Nyligen tog amerikanarne ett gäng på tio personer som sägs vara spioner för ryssland. När man läser om personerna och vilka metoder man använt så är det som plockat ur en riktig spionroman, man kan nästan tro att det är en uppdiktad historia. Läs mer hos VG

Även om det kalla kriget inte existerar längre så finns spionerna kvar och det enda som hänt är väl att det spioneras på lite andra saker än just det militära. Att människor blir spioner är kanske inte så konstigt, det finns fortfarande det där spänningsmomentet och förstås pengar som lockar, själv skulle jag aldrig klara av att leva den typen av dubbelliv. Tänk att hela tiden behöva gå omkring och vara nervös för att bli avslöjad, för att inte tala om det skådespeleri man skulle vara tvungen att klara av.

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 30 Jun 2010 @ 12:36 e m

EmailPermalinkComments (2)
Tags
Tags: , ,
Categories: Brott och straff
 30 Jun 2010 @ 11:45 f m 

På senare tid har det diskuterats vilken roll Carl Bildt har haft i Lundin Oil och det kan man förstå när man kikar lite på hur bolaget arbetat. På 80-talet så drog sig inte Lundin Oil för att gräva guld i Sydafrika trots att FN avrådde med tanke på apartheidregimen. Lundin var även inne i Kongo och arbetade och blev på köpet svartlistad av FN.

1997 skrev man kontrakt med Sudan mitt i ett brinnande inbördeskrig som krävde två miljoner människors död. Tillägas kan att statschefen i Sudan på den tiden Omar-al-Bashir är den enda sittande statschef som internationella brottmålsdomstolen anklagat för folkmord.

Nog är det märkligt att herr Bidt har valt att ingå i styrelsen för ett sånt solkigt företag. (Carl Bildt satt i styrelsen mellan år 2000-2006)

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 30 Jun 2010 @ 11:45 f m

EmailPermalinkComments (1)
Tags
Tags: , ,
Categories: Politik
 29 Jun 2010 @ 3:55 e m 

DSC01165

Värmen slår som en vägg emot en när man går ut så nu sitter jag inne och ugglar och väntar på att solen ska börja dala. Inte sysslolös precis, sitter och kör kortvågsradio på den lilla datorn. Jag styr helt enkelt en riktig kortvågsradio som står 2,5 mil från mig via internet och det innebär att jag får tillgång till antenner och en radio som jag annars aldrig skulle kunna ha. Det är en klubb som fixat så att man kan köra radio på det här sättet och det tackar man för.

På den andra burken så härjar jag på Facebook och Twitter samt kikar på lite annat gott o smått, det är ungefär vad man pallar en sån här varm dag. Till kvällen ska jag ge mig ut och promenera lite med kameran och försöka fånga lite natur på linsen och förstås slåss med myggen. Ha nu en fin fortsatt dag på er.

Besök gärna Katrineholms Repeatergrupps hemsida, klubben i Katrineholm för radiofreaks.

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 29 Jun 2010 @ 03:55 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Categories: Amatörradio
 29 Jun 2010 @ 3:30 e m 

Rolls

Tsarens gamla rolls är till salu och visst skulle man vilja äga en sån här vacker dyrgrip. Rollsen är från 1914 och till salu för bara 7 miljoner dollar.

Här kan du köpa den

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 29 Jun 2010 @ 03:30 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: ,
Categories: Bilar, Design
 29 Jun 2010 @ 3:24 e m 

Pastamaskin

Ja det finns snart maskiner för allt. Vad sägs om en pastamaskin, fyll på med ingridienser sen gör maskinen resten. Har du 300.000 kr över så kan du ju hugga en. Maskinen är italiensk förstås.

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 29 Jun 2010 @ 03:24 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: , ,
Categories: Mat och recept
 29 Jun 2010 @ 9:26 f m 

Det börjar dra ihop sig i fotbolls VM och jag hoppas på en final mellan Brasilien och Argentina. Holländarna räknar jag bort men tyskarna däremot kan mycket väl hamna i en final, måste säga att jag är imponerad av hur väl dom spelar.

För övrigt så kan man väl säga att detta varit storskrällarnas VM med tannke på att Italien, Frankrike och England har åkt all världens väg. Ja att England försvann kanske inte är nån skräll man brukar inte lyckas i VM och det är bara att konstatera att alla dessa superbetalda stjärnor är beroende av sina medspelare i klubblagen för att lyckas, när dom hamnar på egen hand så är dom ganska mediokra, ta bara Rooney som exempel.

Italien och Frankrike har inte alls fungerat och dom har nog en hel del att arbeta med för att komma igen, Italien hade jag kallt räknat med långt fram men det sket sig totalt för dom. Fransoserna verkade mest tjuriga och bråkiga och led nog av dålig stämning i laget.

Den som åker ut först av alla borde vara Capello som haft tre år på sig att skapa något av det engelska landslaget men som misslyckats totalt, kanske dags att anställa någon som verkligen kan engelsk fotboll och dess spelare.

Aftonbladet, VG, Aftonbladet2

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 29 Jun 2010 @ 09:26 f m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: , ,
Categories: Sport
 28 Jun 2010 @ 5:04 e m 

Blomma

Min blomma har haft en taskig uppväxt tydligen, varför i herrans namn växer den upp och blir sne? En liten pinne kanske ska stödja den långbente?

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 28 Jun 2010 @ 05:04 e m

EmailPermalinkComments (1)
Tags
Tags: , , ,
Categories: Inredning
 28 Jun 2010 @ 4:26 e m 

Modebloggerskan Mogi visar på Aftonbladet lite lyxshopping runt Stureplan. Självklart var jag också på Stureplan och shoppade när jag senast besökte storstaden.

Sturegallerian2

Självklart känner man sig hemma i kvarteren i och runt Stureplan och man hejar ständigt på butiksinnehavarna som bara vill att man ska komma in i butiken så att dom får gratisreklam samt får en stund i min glans.

Sturegallerian3

Här mitt favoritställe där jag och sångerskan Agnes brukar träffas över en fika.

Sturehof

På Sturehov lunchar man ofta och som vanligt äter man gratis eftersom det är en faslig ära att ha mig där.

Ja drömma kan man…blev inte sÃ¥ mycket shopping, ett paket tandpetare och ett glas vatten pÃ¥ Sturehofs toalett fÃ¥r duga.

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 28 Jun 2010 @ 04:26 e m

EmailPermalinkComments (1)
Tags
Tags: , ,
Categories: Humor, Kändisar
 28 Jun 2010 @ 1:35 e m 

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 28 Jun 2010 @ 01:35 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: ,
Categories: Bilar, Film
 28 Jun 2010 @ 1:28 e m 

Dansa

Här en märklig liten sida, hoppa dit och du fÃ¥r se en gubbe dansa till en lÃ¥t. Genom att klicka pÃ¥ olika val sÃ¥ ändrar gubben stil..hmmm. Du kan även fÃ¥ in dig själv som dansare…hugaligen.

Fuldans

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 28 Jun 2010 @ 01:30 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: , ,
Categories: Humor, Länktips
 28 Jun 2010 @ 1:23 e m 

rubrik

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 28 Jun 2010 @ 01:23 e m

EmailPermalinkComments (1)
Tags
Tags:
Categories: Humor
 28 Jun 2010 @ 1:20 e m 

Pool

Visst är det härligt med lyx när man är ute och reser. Om du ska en sväng till Singapore så kanske du har lust att ta en simtur på 55 våningen, ja inte är det nåt fel på utsikten. Hotellet som erbjuder den upplevelsen heter Marina Bay Sands Hotel.

Snap_2010.06.28 13.14.42_012

Snap_2010.06.28 13.14.57_013

Dailymail, Luxurylaunches

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 28 Jun 2010 @ 01:20 e m

EmailPermalinkComments (2)
Tags
 28 Jun 2010 @ 11:33 f m 

Polis

Den fördetta polischefen verkar vara en riktig sexgalning som inte dragit sig för att utnyttja mindreåriga och kvinnor som sexslavar. Det otäcka är att en sån här person har en stor makt att kunna göra såna här saker och nästan komma undan med det, jag menar hur lätt är det att sätta dit en polis som förmodligen hotar med både det ena och det andra. kan tänka mig att rädslan måste ha varit stor hos dom drabbade när han utfört sina sjuka sexlekar.

Jag hoppas att den här mannen får ett långt och kännbart straff, dessutom behöver han nog nån form av vård om han nu ska ut i samhället igen.

Aftonbladet, Expressen, DN, SVD

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 28 Jun 2010 @ 11:33 f m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
 28 Jun 2010 @ 8:24 f m 

Fyra norska soldater har blivit dödade i Aghanistan och det är förstås väldigt tråkigt. Många man pratar med tycker inte att man ska skicka soldater till länder som Irak och Afghanistan, jag tror man känner att deras problem är något som man inte har att göra med och att jakten på terrorister i t ex Afghanistan inte ger något resultat. Vad tycker du? Ska vi skicka våra soldater runt om i världen?

Aftonbladet, VG

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 28 Jun 2010 @ 08:24 f m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: , , ,
Categories: Allmänt
 27 Jun 2010 @ 7:55 e m 

Impotens

Japp det här är väl bara det slutgiltiga beviset pÃ¥ att Reinfeldt och Alliansen mÃ¥ste bort, själv trodde jag att Maud Olofsson var den skyldiga till impotenssiffrorna…

Expressen

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 27 Jun 2010 @ 07:55 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: , , ,
Categories: Humor, Politik
 27 Jun 2010 @ 5:40 e m 

Gränd

En gränd i Gamla Stan.

Gul

Det gula huset.

Stadshuset

Stadshuset och nybygget.

Streetperformer

Streetperformance i Gamla Stan.

Takgång

Takgång.

Söder2

Söder.

Några bilder från senaste trippen till Stockholm, gud vad jag gillar den staden!

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 27 Jun 2010 @ 05:40 e m

EmailPermalinkComments (2)
Tags
Tags: ,
Categories: Foto, Konst, Kultur
 27 Jun 2010 @ 5:16 e m 

MÃ¥l

Hur kan domaren missa att den här bollen är i mål? Hade den dömts rätt så hade det inneburit att England kvitterat till 2-2 mot Tyskland, nu kan det avgöra matchen.

Se till att fixa målkameror eller måldomare på den här nivån, det kan inte vara rimligt att ett klockrent mål missas av domaren.

Aftonbladet, VG, Expressen

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 27 Jun 2010 @ 05:17 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: , , , ,
Categories: Sport
 27 Jun 2010 @ 1:02 e m 

Böcker

Äntligen har jag fått tag i del två och tre av Koontz Frankenstein. Har gått i flera år och väntat på att dom ska bli översatta men icke så nu blir det till att läsa dom på engelska. Hittade dom på Science fiction bokhandeln i Gamla Stan i Stockholm, en av mina absoluta favoritbutiker när det gäller att hitta lite rysare.

Bok ett

Bok två

Bok tre

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 27 Jun 2010 @ 01:02 e m

EmailPermalinkComments (1)
Tags
 27 Jun 2010 @ 11:53 f m 

Ferrari

Ferrarifan som jag är så blev man förstås aningen förtjust när man råkade passera butiken på östermalm där dyrgriparna säljs. Tyvärr var det inte öppet annars hade jag gått in och dreglat lite.

maserati

Utanför stog denna Maserati och solade sig.

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 27 Jun 2010 @ 11:53 f m

EmailPermalinkComments (1)
Tags
Tags: , ,
Categories: Bilar, Design, Utflykter
 27 Jun 2010 @ 11:47 f m 

Kyrka2

Vi besökte Riddarholmskyrkan när vi senast var i Stockholm. För ett historiefreak som mig så var det guld värt att få besöka kyrkan där nästan alla våra kungar ligger begravda. Kyrkan var från början en del av ett kloster som franciskmunkarna hade, men idag finns bara själva kyrkan kvar. Själva kyrkan påbörjades nån gång på 1280-talet tror man.

kyrka

Riddarholmskyrkan

Från ingången.

Grav

Fältmarsalk Lennart Torstenssons grav. Byggt år 1651.

Grav2

Längst fram i kyrkan var Magnus Ladulås begraven.

grav3

Gustavianska Gravkoret, här låg Gustav den III och Gustav den II Adolf m.fl

grav5

Karl den XII Grav.

Grav6

Vackra kistor och tyvärr kommer jag inte ihåg vilka som låg här.

Grav8

Bernadotte´s Gravkor.

Om du är något intresserad av historia så ska du absolut gå hit och titta, bara alla sköldar som hänger på väggarna är värda att se. Sköldarna tillhör dom som fått serafimerorden och som sen avlidit. Om ni tycker att bilderna är aningen usla så beror det på att det egntligen råder fotoförbud i kyrkan så jag fick smyga lite.

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 27 Jun 2010 @ 11:47 f m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
 27 Jun 2010 @ 8:30 f m 

VÃ¥ld

Det verkar pågå ett krig i Malmö, man läser ofta om skottlossning och sån skit. Det otäcka är förstås om oskyldiga människor kommer i mellan och råkar illa ut, att gäng och sånt skit tar ihjäl varandra bryr jag mig inte så mycket om, man har alltid valet att stå utanför sån skit.

Jag hoppas verkligen att polis och tull får dom resurser som behövs för att hålla dessa gäng på mattan, man får känslan av att det här bara blir värre och värre och det är förstås något som vi inte vill ha. Man funderar ibland på om det ska bli som i vissa länder där olika gäng styr kvarteren i städerna.

Än så länge är vi förskonade från sån här skit i Katrineholm, men i dom större städerna omkring oss har en del gäng etablerat sig så frågan är hur länge vi kommer att slippa dom.

Aftonbladet, VG

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 27 Jun 2010 @ 10:08 f m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
 27 Jun 2010 @ 8:04 f m 

Djur

Söta djurbilder är väl alltid trevligt, vi människor verkar omåttligt förtjusta i att gotta oss i söta bilder och filmer med dom små liven. Ta en titt på bilderna hos Smashing Center så lär du få ett leende på dina läppar.

Smashing Center

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 27 Jun 2010 @ 08:04 f m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: ,
Categories: Djur, Foto, Utflykter
 26 Jun 2010 @ 9:54 e m 

Vakt

I veckan var vi en sväng till Stockholm för att förena nytta med nöje. Självklart kikade vi upp på Slottet och slottskyrkan, Stumpilurv köpte sig en skål ur den oficiella bröllopsserien och den var riktigt snygg.

Bröllop

När vi skulle besöka Storkyrkan så var den stängd för bröllop och självklart snorklade vi oss in i smeten. Det var ett kinesiskt par som gifte sig och något speciellt var det väl eftersom tv och Marika Lagerkrantz fanns i högen.

Gamla-Stan

Medans vi väntade på att Storkyrkan skulle öppnas igen så satte vi oss i Gamla Stan och kikade på folklivet. Det var väldigt mycket turister där redan nu och man kunde höra en fasliga massa tyska, spanska och ryska talas.

BÃ¥t

Efter Storkyrkan så hamnade vi på båten Mälardrottningen som är hotell och restaurang.

BÃ¥t2

Utsikten var det inget fel på.

BÃ¥t3

Tror ni det smakade bra?

Mys

Vi hann även en sväng ut till Djurgården och straxt innan Djurgårdsbron ligger detta ställe som verkligen inbjuder till lite mys med mat o dryck.

Fler bilder togs och dom kommer lite senare så lätt slipper ni inte undan.

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 26 Jun 2010 @ 09:54 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: , ,
Categories: Foto, Utflykter
 26 Jun 2010 @ 8:45 e m 

Soppan kring det stora oljeutsläppet fortsätter och dom som tar mest stryk i det hela är förstås djuren och naturen. BP tänder eld på oljan för att underlätta saneringen och det innebär att man samtidigt riskerar att bränna dom fina sköldpaddorna levande. Man kan inte annat än bli förbannad på såna här metoder som ytterligare gör att fler djur får lida.

Det är märkligt att man år 2010 har alla upptänkliga verktyg för att få upp oljan, men tydligen har man inte satsat många spänn på att utveckla teknik och metoder i fall något går fel och nu får naturen betala priset.

Aftonbladet, VG, DN, SVD

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 26 Jun 2010 @ 08:45 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
 26 Jun 2010 @ 8:29 e m 

LÃ¥s

Har du inte nåt bra stöldskydd så är väl detta en strålande ide?

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 26 Jun 2010 @ 08:29 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags: , ,
Categories: Bilar, Humor
 26 Jun 2010 @ 8:27 e m 

Dass

Ja vill man nu tillverka ett eget utedass som inte kostar så mycket så är det här väl en strålande lösning eller?

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 26 Jun 2010 @ 08:27 e m

EmailPermalinkComments (0)
Tags
Tags:
Categories: Humor
 26 Jun 2010 @ 8:17 e m 

Blomster

Min lilla blomsterbukett.

Hallå på er, har ni överlevt midsommarafton? För egen del så blev det ganska så måttligt med både det ena och det andra, men det behövs inte att man tar i så förbaskat det viktiga är stämningen och sällskapet samt en liten somrig afton.

I Katrineholm tog man en rattfyllerist och en person blev knivskuren. Vad jag vet så anses väl det som en ganska så lugn midsommarafton.

I övriga landet har det varit en hel del rattfylla och annat skit. Synd att det varje år ska bli så förbaskat med fylla och så många som råkar illa ut.

Aftonbladet, Aftonbladet2, Expressen

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 26 Jun 2010 @ 08:31 e m

EmailPermalinkComments (1)
Tags
Tags:
Categories: Allmänt

 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 8,770
 • Comments » 21
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

About  No Child Pages.

Bloginfo  No Child Pages.

Fotografer  No Child Pages.