25 Jan 2014 @ 2:09 e m 

Snap_2014.01.25_09h12m20s_001

Nu har kameraväskan fått ytterligare ett tillskott, denna gång blev det en Sony Nex 7. Jag har använt min Sony Nex 5n ett bra tag nu och är saligt nöjd med den så när jag fick chansen att uppgradera till Nex 7 till ett synnerligen bra pris så kan jag inte låta bli. Tänker behålla min Nex 5n och fortsätta använda den fast då mer som en liten slit o släng kamera som alltid kan vara med.

Skillnaden mellan Nex 5 och 7 är förstås dels pixelantalet som i femman är 16 jämfört med sjuan som har 24. Sen har inte sjuan Touch skärm men däremot hjul på ovansidan istället där du sköter dom viktigaste valen. Sen har även sjuan en elektronisk sökare som jag säkerligen kommer att ha nytta av.

Ska bli kul att köra med denna, måste säga att Nex modellerna har blivit något av en favorit hos mig. Formatet är litet, den är lätt att plocka med och levererar bilder av toppklass…vad mer kan man önska Ler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 25 Jan 2014 @ 02:09 e m

EmailPermalink
Tags


 

Responses to this post » (One Total)

 
Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 8,770
 • Comments » 21
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

About  No Child Pages.

Bloginfo  No Child Pages.

Fotografer  No Child Pages.