22 Jul 2011 @ 6:47 e m 

Snap_2011.07.22_17h28m38s_001

En rejäl bomb detonerade i regeringskvarteren i Oslo runt klockan halv fyra och det talas om en bilbomb. I så fall är det väl frågan om nån terrorgrupp som slagit till igen. Förödelsen är stor och det talas hitills om att två personer är döda och ett flertal skadade.

Denna terror som drabbar oskyldiga människor är skrämmande och otäck och jag har som vanligt så svårt att förstå att människor kan göra såna här saker för att man tror att man ska uppnå något sjukt syfte med dåden. Har någon terrorgrupp någonsin nåt sina mål med terror? Kanske inte är syftet heller utan det kanske bara handlar om att skapa rädsla och osäkerhet hos människor.

Numera när man besöker t ex Stockholm så tänker man ibland tanken att det skulle kunna hända mig, man kan aldrig känna sig riktigt säker. Väldigt sjukt att människor ska behöva leva i rädsla för att galningar med sjuk hjärna sitter och planerar bombdåd och skit för att sätta rädsla i människor.

Jag hoppas verkligen att man lyckas ta dom som har gjort det här och helst förstås dom som uppmanat till det, för dom stora gossarna i terrororganisationer överlåter som vanligt den smutsiga delen till någon stackare som man hjärntvättat grundligt och väl.

Nu pratas det även om skottlossning på nån form av läger i Norge…utklädd till polis ska någon ha öppnat eld.

Sent på kvällen så säger man att en norsk man är gripen och misstänks för båda dåden.

Aftonbladet, VG, VG2, SVD, DN, Expressen, VG, Aftonbladet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 22 Jul 2011 @ 11:11 e m

EmailPermalink
Tags
Tags: , ,
Categories: Brott och straff


 

Responses to this post » (None)

 
Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 8,770
 • Comments » 21
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

About  No Child Pages.

Bloginfo  No Child Pages.

Fotografer  No Child Pages.