28 Jan 2012 @ 9:16 f m 

Så har man då hittat en man som tar över efter Juholt. Man undrar förstås varför ingen av dom kandidater som var uppe på agendan inte ställde upp som partiledare? Måste väl vara en kris i sig själv när ett parti som Socialdemokraterna inte kan få sina toppar att ställa upp.

Stefan Löfven vet man inte speciellt mycket om och frågan är hur mycket han kommer att styra politiken, eller är det så att han kommer att bli en marionett i dom andras händer. Det lär väl bli aningen konstigt om han nu inte kan delta i riksdagsdebatterna på grund av att han inte har en riksdagsplats, kanske dags för delat ledarskap i Socialdemokraterna.

Jag hoppas nu att man får lite lugn inom partiet och kan slipa på den politik som man ska föra fram så att vi väljare kanske kan få reda på vad Socialdemokraterna har att komma med mot Alliansens politik.

Aftonbladet, Drömstarten, Expressen, SVD, DN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 28 Jan 2012 @ 09:16 f m

EmailPermalink
Tags


 

Responses to this post » (None)

 
Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 8,770
 • Comments » 21
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

About  No Child Pages.

Bloginfo  No Child Pages.

Fotografer  No Child Pages.