09 Jun 2012 @ 4:38 e m 

plattor

Efter mycket om och men så har jag då fallit för frestelsen att skaffa mig en Ipad och det ska nu bli intressant att se om den är så bra som alla har en förmåga att säga. Självklart kommer jag att jämföra med min andra surfplatta Samsung Galaxy Tab som jag alltid har med mig på resa då formatet 7-tum passar bättre. När det gäller appar så har jag bara hunnit jämföra ett par och där vinner Androidapparna klart, dom jag menar är Facebook, Google+ och Twitter, där ligger apparna till Ipad klart efter.

Nu blir det att prova sig fram lite och hitta bra appar så får vi se vilken av plattorna jag kommer att föredra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 09 Jun 2012 @ 04:38 e m

EmailPermalink
Tags
Tags: , ,
Categories: Ipad


 

Responses to this post » (One Total)

 
Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 8,770
 • Comments » 21
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

About  No Child Pages.

Bloginfo  No Child Pages.

Fotografer  No Child Pages.