02 Sep 2012 @ 4:29 PM 

Trappen2

För ett tag sen så fick jag frågan från mina vänner om jag ville fota deras bröllop och jag tackade förstås ja. Någon större erfarenhet av att fota bröllop har jag inte men man lär sig för varje gång. Jag träffade brudparet en vecka innan vigseln och då diskuterade vi igenom vilken typ av bilder som dom ville ha och på vilka platser där bilderna skulle tas, vi gick även igenom tidsschemat och hur allt skulle gå till inne i kyrkan.

Att vara väl förberedd hjälper mycket då man redan i förväg hela tiden vet vilka bilder som ska tas, en trygghet när man inte har vanan inne och det underlättade rejält för mig. Nu återstår bara att se om brudparet gillar bilderna, det får man väl hoppas på….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 02 Sep 2012 @ 04:29 PM

EmailPermalink
Tags


 

Responses to this post » (One Total)

 
 1. Belle Blue says:

  Man skulle gärna se flera bilder förstås, men kanske de inte vill vara ute på nätet på det här sättet.. Det är tufft jobb att vara bröllopsfotograf har jag för mig. Hoppas att du kunde njuta av tillställningen också.
  Bilden på kyrktrappan ser lovande ut. :)
  Vem vet kanske kan du sadla om och slippa annat jobb. Är de nöjda sprids ju ryktet så vips är du uppbokad på helgerna. :)
  Belle Blue last blog post ..sötsliskigt.My Profile

Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 8,546
 • Comments » 8,726
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

About  No Child Pages.

Bloginfo  No Child Pages.

Mina länkar  No Child Pages.

Fotografer  No Child Pages.

Fotoguider  No Child Pages.

Film och TV  No Child Pages.