17 Okt 2012 @ 11:37 f m 

Snap_2012.10.17_11h26m06s_003

Nu har man släppt Rockmelt för Ipad och efter att ha testat den så kan jag bara säga att den är värd att prova. Upplever den som väldigt snabb vilket man såklart blir nöjd med. Rockmelt kan sägas vara en blandning av webbläsare och flödesläsare, när man loggar in med t ex sitt Twitterkonto så kommer hela Twitterflödet i Rockmelt automatiskt. Så gott som alla flöden kan läggas till och man har en meny där man kan lägga flöden i olika kategorier. Att surfa på hemsidor är smidigt, du kan lägga till dina bokmärken och samtidigt välja om du ska följa flödet också, bokmärkesmenyn finns sen upp till höger och med ett klick får du tillgång till den.

Smolket i bägaren är att Rockmelt verkar ha problem med att ta fram vissa sidor, vad det beror på vet jag inte, men det får kollas upp. I det stora hela är jag nöjd och tänker använda den på grund av att jag upplever att den är snabbare än t ex Dolphin.

Rockmelt på App Store

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 17 Okt 2012 @ 11:37 f m

EmailPermalink
Tags
Tags: , ,
Categories: Ipad


 

Responses to this post » (None)

 
Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 8,770
 • Comments » 21
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

About  No Child Pages.

Bloginfo  No Child Pages.

Fotografer  No Child Pages.