30 Okt 2012 @ 8:47 f m 

Snap_2012.10.30_08h20m09s_002

Brrr kan man lugnt säga nu, mörkret har dragit in och jag tillhör dom där som verkligen saknar det och påverkas av det. Vi brukar försöka på alla sätt att mysa till det här hemma, både med vanliga värmeljus och diverse mysiga lampor, det skapar en skön och mysig stämning som gör att man känner sig rofylld och klarar av att uthärda den mörka perioden av året.

Ljustema är en bra butik på nätet som har ett stort utbud av ledlampor både för inomhusbruk och utomhusbruk till bra priser och dessutom fraktfritt om man beställer för över 90 kronor. Man är också snabb på att leverera dom beställda produkterna vilket förstås är trevligt.

Deras hemsida är lätt att navigera på och man har inga som helst problem att hitta det man söker. Om man inte är så insatt i vad skillnaden på led lampor och vanliga lampor är så finns det bra information om den biten, vilket jag uppskattar. Största fördelen med ledlampor är förstås den låga energiförbrukningen och den långa livslängden, det finns pengar att spara på att använda ledbelysning!

Nu är det snart jul så då passar det väl bra att kunna handla lite slingor till bra pris, Ljustema har just nu 25% rabatt på lite julbelysning så här finns fyndchans.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 30 Okt 2012 @ 09:33 f m

EmailPermalink
Tags


 

Responses to this post » (None)

 
Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 8,770
 • Comments » 21
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

About  No Child Pages.

Bloginfo  No Child Pages.

Fotografer  No Child Pages.