28 Okt 2009 @ 3:02 e m 

Snap_2009.10.28 13.49.43_008

Det finns mängder med ställen på nätet att regga sin blogg på för att få fler besökare och här är ännu ett. Hittabloggen.se är en söktjänst för bloggar och samtidigt kan man få sin blogg exponerad där om man pröjsar en slant, när du reggar bloggen så får du lägga till fem sökord som blir specifika för din blogg, självklart lägger man in sökord som många kommer att leta på som musik och film t ex. den här tjänsten verkar vara proffsig så det kan löna sig att regga bloggen.

Så här skriver man själva om tjänsten:

"Hittabloggen.se är Sveriges första blogg söktjänst. Hittabloggen.se hjälper
bloggare att få fler läsare till sin blogg och hjälper dessutom läsarna att snabbt, enkelt och gratis hitta exakt den blogg, det område och till och med den person bakom bloggen, som hon eller han är intresserad av att läsa om.

Tjänsten är till för att hjälpa alla som har ett intresse av bloggande, vare sig man själv skriver, eller om man gillar att läsa om vad andra skriver, vårt mål är att Du ska kunna hitta allt inom bloggvärlden samlat på ett och samma ställe."

hittabloggen.se

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 28 Okt 2009 @ 03:02 e m

EmailPermalink
Tags


 

Responses to this post » (One Total)

 
Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 8,770
 • Comments » 21
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

About  No Child Pages.

Bloginfo  No Child Pages.

Fotografer  No Child Pages.