23 Apr 2010 @ 6:19 f m 

Har du mött någon med burka? Det diskuteras livligt om att införa förbud för burka i många länder men självklart är det en kontroversiell fråga. Personligen anser jag att burka inte hör hemma i vårt land.

Jag har själv mött vad jag förmodar var en kvinna som hade burka och jag måste säga att det var en ganska otrevlig upplevelse, dels har man ingen aning om vad som döljer sig under burkan och dels så blir personen totalt identitetslös.

Det pratas hela tiden om att dom som kommer till vårt land ska integreras, men i många fall handlar det tydligen om att vi ska integreras med deras seder och bruk istället. Hur ska man kunna integreras i ett svenskt samhälle om man fortsätter att hålla fast vid t ex burka i ett land där det anses som kvinnokränkande och onormalt?

SVD, SVD2, Aftonbladet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 23 Apr 2010 @ 06:19 f m

EmailPermalink
Tags
Tags: ,
Categories: Politik


 

Responses to this post » (None)

 
Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 8,770
 • Comments » 21
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

About  No Child Pages.

Bloginfo  No Child Pages.

Fotografer  No Child Pages.