10 Aug 2010 @ 9:25 e m 

GW

Att Leif GW Persson inte gillar Björn Ranelid och vise versa är väl knappast nån nyhet men nu trappar GW upp kriget genom att ifrågasätta Ranelids inkomster från sin bokförsäljning och antyder att det kan handla om skattefusk. GW undrar också hur Ranelid kan leva så lyxigt som han gör med den inkomst han uppger för Skatteverket. Mer om det hela kan du läsa om i Aftonbladets artikel.

Björn Ranelid har valt att inte kommentera det här men jag har en känsla av att sista ordet inte är sagt. Man undrar lite varför dessa herrar måste hålla på att bråka i media, vore det inte bättre att man tog det lite privat kanske för att som det heter rensa luften lite..Fast det är klart att det svider kanske lite mer om dom stora tidningsdrakarna publicerar.

Aftonbladet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 10 Aug 2010 @ 09:25 e m

EmailPermalink
Tags


 

Responses to this post » (None)

 
Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 8,770
 • Comments » 21
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

About  No Child Pages.

Bloginfo  No Child Pages.

Fotografer  No Child Pages.