12 Jun 2008 @ 7:59 e m 

FRA-plakat

Det har varit ovanligt tyst i media men nu har dom stora drakarna vaknat till. DN, Metro, Aftonbladet har tagit upp FRA-lagen

Den 18 juni kl 08.30 så röstar man om lagen som är ett övergrepp på oss alla. Möt upp på Riksdagsbron och protestera mot en lag som ger FRA rätt att avlyssna all mobiltrafik och all Internettrafik. Nu får dom läsa din e-post.

www.stoppafralagen.nu

Manneorama, Ur Hjärtat, Farmor Gun, Svart på vitt, Kulturbloggen, Mina Moderata Karameller, Alter Ego, AE igen, Enligt Min Humla, Rick Falkvinge manar till aktion och dessutom till samling den 17:e vilket Bloggen Bent också gör, som dessutom blev kopierad av klokbok, Oscar Swartz, Osäkerhet och tystnandet, The Black Page, Anna Troberg, Drottningsylt, Klokbok, Isobels text och verkstad, ProjO, ProjO igen, Caught in the act, Rick Falkvinge igen, Erik Laakso, Christian Engström, Onsdag, Röd Libertarian, Henrik Alexandersson, Tobias Lindquist, Nikke Index, Thomas sida, Kim Haverblad, Lakes lakonismer, Du är vad du läser, Johan Ingerö, Faidros Blogg, Tankar om kristen tro, Ung Vänster, I huvudet på svenssons, BetaAlfa, En kitesurfares dagbok, Trottens betraktelser, Kakis, apg29, Folkpartiet i Nacka, Attila, Erik Hultin, deep.edition, Sanna Rayman, Kenny lex som ritat en underbar illustration, Jonathans blogg, Leiph Berggren, Bloggtidningen, Pär Ström, Basic Personligt, Edvin Ala, Teflonminne, Claes Krantz, Kopit, Badlands Hyena, Richard Slätt och slutligen Åsiktstorpeden Micke, som till och med haft en livefeed i protest mot det som är på gång att hända.

Listan tagen från Opassande.se

43 Things Tags: , , , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 12 Jun 2008 @ 08:13 e m

EmailPermalink
Tags


 

Responses to this post » (None)

 
Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 8,770
 • Comments » 21
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

About  No Child Pages.

Bloginfo  No Child Pages.

Fotografer  No Child Pages.