11 Nov 2010 @ 4:33 e m 

Datalagring

All din elektroniska mail, telefonsamtal, SMS ska lagras i jakten på bovar och då anser man alltså att hela sveriges befolkning ska drabbas av storebrors övervakning. Ska inte jag kunna ringa var jag vill utan att det lagras nånstans i storebrors datorer? Ska man alltså inte längre få ha nån privat elektronisk konversation? Det börjar verkligen likna gamla Östtyskland där man hade total kontroll på sina medborgare.

Jag är helt emot den här typen av övervakning och lagring, jag är fullkomligt säker på att man inte kommer att kunna stoppa fler brott eller terrorister på det här viset, Vill brottslingar och annat otyg kommunicera så lär man hitta vägar som inte storebror kan tolka eller avlyssna.

Nej det här är bara starten på något som säkerligen kommer att utvecklas och förstärkas och därmed har vi snart inget privatliv alls. Jag har inget att dölja men med vem jag pratar med eller skickar SMS till har verkligen ingen annan med att göra!

Bli Medlem i Piratpartiet som arbetar aktivt emot det här otyget

Aftonbladet, SVD, DN

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Posted By: Lars-Ove Törnebohm
Last Edit: 11 Nov 2010 @ 04:33 e m

EmailPermalink
Tags


 

Responses to this post » (8 Total)

 
Post a Comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge


 Last 50 Posts
Change Theme...
 • Users » 1
 • Posts/Pages » 8,770
 • Comments » 21
Change Theme...
 • VoidVoid « Default
 • LifeLife
 • EarthEarth
 • WindWind
 • WaterWater
 • FireFire
 • LightLight

About  No Child Pages.

Bloginfo  No Child Pages.

Fotografer  No Child Pages.