Framkalla foton bäst i test

Framkalla foton bäst i test 2022 – En STOR guide!

1. Önskefoto 2.  ICA Foto 3. MyFUJIFILM
Önskefoto tjänster för att framkalla foton Photobox / ICA Foto

MyFUJIFILM

Se priset här! Se priset här! Se priset här!

Att spara sina digitala foton är idag väldigt enkelt, men det är knappast något man kan hänga upp på väggen. Då behöver du istället fysiska foton, och som tur är så är det enkelt att ordna högkvalitativa färgfoton. Idag har man också fler valmöjligheter gällande tilläggstjänster och det går snabbt att få sina foton framkallade.

Nedan har vi listat fem bra företag för att framkalla foton bäst i test. Dessa erbjuder högkvalitativa foton för ett bra pris. Vissa företag erbjuder lite olika tjänster, men i det stora hela så är det väldigt enkelt att komma igång och ordna snygga foton. Du kan sedan hänga upp dessa på en vägg, skicka till dina vänner eller använda som jul- eller vykort.

Topp 5 tjänster för att framkalla foton 2022

1. Önskefoto

Önskefoto tjänster för att framkalla foton

Önskefoto är ett välkänt företag i Sverige som arbetar med fotobearbetning. En av deras grundläggande tjänster är att framkalla foton bäst i test, vilket gör det möjligt för dig att ordna snygga bilder och förstora bilder. Du kan även ordna snygga retrobilder om du föredrar det.

Deras tjänst är ganska snabb och bilderna framkallas på två arbetsdagar. Det tar sedan upp till sex dagar att få hem bilderna, beroende på hur snabb posten är. Din frakt är alltid 69 kronor hos det här företaget, oavsett hur många bilder du beställer. Det här blir praktiskt om du hade tänkt dig att beställa många foton.

Som standard kan du beställa foton i storlekarna 10×10, 10×14 och 10×15 cm. Om du däremot har planerat att sätta upp dina foton på väggen så beställer du fotoförstoring. Då kan du få dina foton i upp till 20×31 cm, perfekt för väggen.

Det finns också en mängd olika tillägg som Önskefoto erbjuder. Du kan till exempel beställa till en vit kant om du vill att dina foton har en vit ram, om dina foton ska vara matta eller glansiga och du kan till och med beställa dina foton i retrostil. Retrostil innebär kvadratiska foton som påminner mer om polaroidbilder, med en färgglad bakgrund som du själv bestämmer.

Önskefoto är definitivt ett bra val för den som vill framkalla foton bäst i test. Du får snabbt dina foton, har goda möjligheter att anpassa storleken efter användningsområde och det finns gott om tillägg för att få dina foton precis som du vill ha dem.

Se priset här!

2. Photobox / ICA Foto

Photobox / ICA Foto

ICA Foto har genom sitt samarbete med Photobox ordnat en otrolig möjlighet för dig som vill framkalla foton bäst i test. Det är högkvalitativa foton och det finns bra möjligheter att anpassa framkallningen efter dina krav och behov. Det finns väldigt många alternativ här och du kommer absolut hitta något som passar just dig.

Självklart erbjuder man vanliga foton och fotoförstoringar om du är ute efter det. Utöver det så erbjuder man däremot även retrofoton och kvadratiska foton om du är ute efter det formatet. Det finns däremot en mängd stilar att välja bland och du kan få dina foton i form av fotoremsor, likt gamla fotobås. Dessa kan också vara magnetiska om du vill sätta dem på kylskåpet.

Det finns även en möjlighet att beställa dina foton som en affisch. Det här kan vara snyggt om du har foton som du vill sätta upp på väggen, men helst vill använda dem utan en ram. Det här finns också som kollage om du har flera foton som du vill sätta ihop. Det går även att beställa inramade foton om du inte vill köpa en egen ram. Det finns även andra saker som ICA Foto erbjuder, bland annat passfoton.

Det finns inte heller någon brist på papperstyper. Du kan få dina foton i matt, glansigt, klassiskt, retrostil och retrostil premium. Det finns alltså god variation här och olika papper kan vara bra för olika syften.

Det erbjuds också lite andra saker, om du är ute efter fotoböcker, muggar med foton eller om du har någon annan idé till en present. Det finns alltså mycket i utbudet och alla kan bli nöjda med det här företaget. Du kan därför säkert beställa dina foton från ICA Foto som har ett samarbete med Photobox, ett enormt företag som arbetar med att framkalla foton bäst i test.

Se priset här!

3. MyFUJIFILM

MyFUJIFILM

MyFUJIFILM är ett etablerat varumärke och erbjuder dig chansen att framkalla foton bäst i test i helt vanliga standardformat. Om du däremot inte är ute efter att framkalla vanliga foton så går det också bra att skapa din egen almanacka, olika typer av kort och en mängd olika presenter.

Om du däremot ska ha något mer unikt så går det att beställa dina foton på en canvasduk, akrylglas, kapaplatta och aluminium. Det här gör det möjligt att framkalla foton bäst i test som en vacker väggdekoration. Det här är användbart om du till exempel redan vet att du ska hänga upp ett foto på väggen, men inte vill ha en vanlig ram. Ett foto på en canvasduk är till exempel riktigt snyggt i vilket hem som helst.

Genom att beställa dina foton som färdiga kort så kan du använda dem till födelsedagar, olika högtider eller som ett vackert inbjudningskort. Kortet kommer då tryckt på ett hårdare papper så att det inte viks lika enkelt och är mer lämpat för att skicka med posten till någon.

Om du däremot bara vill ha ett vanligt kort så går det att beställa i många olika storlekar, från minimala storlekar till förstorade sådana. Du kan även beställa retrofoton och det finns även kvadratiska foton. Det här ger dig en hel del variation och gör det enklare att framkalla dina foton efter ditt användningsområde. Det är till exempel inte en bra idé att skicka ett vanligt färgkort med posten, utan då kan det vara smartare att beställa ett färdigt kort med ditt foto på.

Vidare så erbjuder MyFUJIFILM också andra typer av tryck. Det här kan du använda om du ska trycka ditt foto på en t-shirt, eller vill skapa en snygg present till någon. Det går till och med att beställa dina kort färdiga i en vacker presentask, då slipper du att själv packa in kortet innan du skickar det.

Se priset här!

4. Pixum

Pixum

Pixum är en billig tjänst som erbjuder dig chansen att framkalla foton bäst i test för ett rätt lågt pris, från 1,50 kr per bild. Det här gäller för vanliga flexibla foton och det finns många tilläggstjänster du kan beställa om du är ute efter något speciellt.

Det finns en mängd olika premiumfoton du kan beställa om du vill ha dem i en större storlek. Maximal storlek är då 20×30 cm och räcker gott och väl för att hänga upp på väggen. Det här kan vara lämpligt för dig som vill hänga upp ett familjefoto.

Om du däremot är ute efter ännu större foton så kan du beställa bilder i stort format, då är det från 30 cm och uppåt som gäller. Du kan då till och med beställa fotot i en färdig ram, redo att hängas upp på väggen eller ställa på ett bord.

Det går även att beställa till saker som en fotobox, då får du ditt foto i 10×15 cm och får det då i en vacker fotobox med ett fönster. Det här kan du då ställa ned på ett bord, eller ge bort som en present till någon. Inuti kan du ha så mycket som 100 bilder, men färre antal finns också om du inte ska beställa så många.

För att använda Pixum behöver du bara ladda upp dina foton till sidan. Det här kostar inget och du kan beställa direkt i deras program, så det blir knappast enklare än så. Det här gör Pixum till en av de mer lättanvända företagen att använda om du bara vill få det överstökat så enkelt och snabbt som möjligt.

Se priset här!

5. Smartphoto

Smartphoto har tillsammans med ICA Foto det största utbudet av möjligheter. Här kan du beställa allt möjligt när du ska framkalla foton bäst i test. Du kan bland annat välja helt vanliga foton, men det finns även panoramabilder, budgetbilder, bilder på lyxigare papper och mycket annat.

Med ett så stort utbud så behöver du bara Smartphoto för att bli nöjd. Det går att beställa till det du behöver, exempelvis en fotobox eller en trälåda för dina bilder. Det finns också så pass många olika format att du hittar allt du kan tänka dig när du ska framkalla foton.

Smartphoto är också en otroligt bra tjänst om du tror att du ofta ska framkalla bilder. Företaget erbjuder en smartbonus som innebär att du får en bonus på alla dina köp. Det här gör det billigare i längden när du ska framkalla foton, exempelvis om du kommer att göra det flera gånger per år. Det finns också en nöjdhetsgaranti, så att du alltid ska bli nöjd med dina foton.

Det finns också många andra alternativ när du ska ladda upp dina foton. Du kan till exempel beställa dina foton på en snygg canvastavla, i form av färdiga kort eller varför inte som en vacker present. Då kan du använda dina foton på exempelvis en vacker kaffemugg. Det finns även andra alternativ som fotoböcker, kalendrar och andra väggdekorationer. Du kan då använda dina foton till allt möjligt, och hela tiden ha med dig dina snyggaste foton, exempelvis på viktiga familjemedlemmar eller vänner.

Det här gör också den här butiken till ett otroligt säkert val för att framkalla foton. Det finns inte överdrivet många företag som erbjuder så många alternativ och samtidigt har en så pass bra service att man till och med erbjuder en bra bonus på alla köp. Perfekt för fotoentusiasten.

Se priset här!

Köpguide för att framkalla foton bäst i test

Innan du ger dig in på en av sidorna vi har rekommenderat, är det bra att du först funderar på vad det faktiskt innebär att framkalla foton bäst i test. Nuförtiden behöver du inte gå till en fysisk butik och lämna in en kamerarulle, så det är mycket enklare idag. Samtidigt har du många fler möjligheter än du hade förr, så det finns goda möjligheter att anpassa dina foton.

Det här innebär samtidigt att du inte nödvändigtvis ska beställa vanliga standardfoton, eftersom det kanske inte alls är rätt format för det du hade tänkt använda dem till. Genom att beställa speciella format får du chansen att få foton precis efter de specifika krav som du ställer på dem.

Det här gör det bland annat möjligt att beställa foton i ett större format. Det här är perfekt för dig om du hade tänkt lägga in ett foto i en ram och sedan hänga upp på väggen, eller ställa ett större foto på ett bord. Då kan ett vanligt standardfoto vara lite för litet för dig och du bör då beställa något större.

Samtidigt finns det också andra stilar att beställa dina foton i. Retrofoton är perfekt om du hade tänkt sätta upp många foton på en och samma vägg, eller om du ska sätta dina foton på ett kylskåp eller ett vanligt skåp.

Det finns även en del företag i vår lista, bland annat ICA Foto, som erbjuder dig chansen att framkalla dina foton i form av fotoremsor. Även det här kan vara snyggt om du ska sätta dem på ett kylskåp och du kan till och med beställa dem i ett magnetiskt material.

Om du ändå ska hänga upp dina foton på väggen, kan du lika gärna beställa dem som en färdig tavla. Det finns många av företagen i vår lista som erbjuder dig att framkalla foton i form av en canvastavla, eller som en annan typ av väggdekoration. Du kan till exempel beställa dina foton i aluminium eller i akryl, perfekt för väggdekorationer som sticker ut en aning. En canvastavla ser otroligt snyggt ut och är också perfekt om du hade tänkt att ge bort fotot till någon.

Genom att beställa fotot i rätt stil och material så får du också bättre användning av fotot. Om du till exempel ändå ska skicka fotot till någon, kan du lika gärna beställa ditt foto i form av ett färdigt kort. Det här håller bättre och användaren får något snyggt att sätta upp någonstans.

För standardfoton finns det också en hel del anpassning. Storleken är det uppenbara här, men du kan också välja en mängd olika pappersvarianter. Vanligt papper kan vara bra, men det finns också chans att bestämma om du vill att pappret ska vara matt eller glansigt, beroende på vad du föredrar. Det finns även lite olika papperstjocklekar att välja bland. Det här är perfekt om du vill ha foton som känns lite lyxigare och som håller lite bättre än vanligt fotopapper.

Det finns alltså en hel del saker för dig att bestämma när du ska framkalla foton bäst i test. Det här innebär däremot att det också finns en del att fundera över innan du lägger din beställning. För att beställa dina foton behöver du bara ladda upp dina foton på sidan och sedan ange format, material och liknande. Du kan sedan beställa hem det och får dina foton inom en vecka.

Det kan också vara bra att välja företag efter service. Om du tror att du kommer att beställa foton kontinuerligt, är det antagligen en bra idé se över priserna. En del företag är lite billigare, men vanliga standardfoton är billiga hos de allra flesta. Om du däremot ska ha premium eller något lyxigare så får du räkna med att fotona kommer att kosta lite mer. Det finns även sidor som Smartphoto som erbjuder dig en bonus på alla dina köp, vilket gör det billigare. Det här är framförallt viktigt om du ska beställa foton ofta, för då vill du såklart hålla nere på kostnaderna i den grad det går.

Det finns ingen brist på alternativ och du har nu fått fem bra företag för att framkalla foton bäst i test. Alla fem är egentligen bra företag och det kommer alltså att vara dina behov och din plånbok som kommer att avgöra vilket företag som är bäst för just dig.

Sammanfattning

Du har nu fått en lista med fem bra företag som du kan använda för att beställa dina vackra foton. Du har också fått information om vad du måste tänka på innan du gör en beställning, vilket kan vara användbart så att du kan försäkra dig om att du faktiskt blir nöjd med dina foton. Du har alltså allt du behöver för att bli nöjd med framkallningen.

Att framkalla foton bäst i test har aldrig varit enklare än det är idag. Med alla alternativ du har kan du också få dina foton exakt som du vill ha dem. Det går också att bestämma om man ska ha fotot tryckt på något, vilket underlättar för fina presenter och andra användbara saker, som exempelvis muggar. Dessa möjligheter hade man inte förr i tiden då det redan var dyrt och jobbigt att framkalla en vanlig filmrulle.

Om du beställer dina foton idag har du dem antagligen inom en vecka. Det går också att ordna billigt eftersom individuella foton inte är överdrivet dyra, även om man sparar in en del pengar på att beställa en större mängd. Tänk på att se över företagets prislista och fraktkostnader innan du beställer något, så att det inte blir onödigt dyrt för dig.

Vi har listat flera alternativ men ICA Foto, Önskefoto och MyFUJIFILM är definitivt bra alternativ. Det är däremot inget fel med Pixum eller Smartphoto. Smartphoto erbjuder till exempel en bra bonus på alla köp och du får tillgång till ett smidigt program när du använder Pixum. Det är alltså upp till dig att välja det företag som du känner är bäst. Är du ute efter något speciellt finns det antagligen ett eller två företag som är bäst lämpat för dig.